קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מערבבים את חומרי הבצק לתערובת אחידה (מוסיפים מים בהדרגה עד לבצק נעים)
מכינים את המילוי: חותכים את כל הירקות לרצועות ומטגנים עם שמן זית
מוסיפים מעט אגוזים/קשיו (לא חובה)
כעבור רבע שעה להוסיף 2 כוסות אורז, 3 וחצי כוסות מים, חצי כפית מלח, חצי כפית תבלין קארי וכל תבלין שעולה בטעמכם
משטחים את הבצק ומצפים את התבנית
מכניסים את כל הירקות והאורז וסוגרים
מורחים ביצה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה