לןגן

כנאפה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 13:02
כנאפה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

לצבע כתום (לא חובה)

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מרתיכים את חומרי הסירופ (חוץ ממי הורדים), לאחר שהמים מבעבעים מבשלים כ-4 דקות ומכבים את האש

  2. לאחר שמכבים את האש מוסיפים את מי הורדים ומערבבים מעט

  3. מערבבים את הגבינות לתערובת אחידה

  4. פותחים את אטריות הקדאיף, יוצקים למחבת כ-6 כפות חמאה ומשטחים מעל מחצית מכמות האטריות בשכבה אחידה

  5. על שכבת האטריות מורחים את תערובת הגבינות ומכסים בשכבה נוספת מעל של האטריות שנשארו לנו

  6. מטגנים על אש בינונית כ-3 דקות עד שהאטריות מזהיבות

  7. כשהאטריות מזהיבות הופכים בזהירות על צלחת, מוסיפים 5 כפות חמאה למחבת ומחזרים את הכנאפה למחבת לטיגון הצד השני

  8. מטגנים רק עד שהאטריות מזהיבות (שימו לב לא לחרוך אותם)

  9. לאחר שמזהיב, יוצקים את הסירופ על הכנאפה ומטגנים עד שנספג

  10. מפזרים מעל לכנאפה את הפיסטוק הקצוץ ומגישים