לןגן

בוואריה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 12:50
בוואריה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקישוט

אופן הכנה

  1. מערבבים את הג'לטין עם כוס מים חמים ומקררים

  2. מרטיבים את חבילת הביסקוויטים בחלב ושמים כתחתית בתבנית

  3. מקציפים את כל החומרים חוץ מהשמנת החמוצה והג'לטין

  4. לאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה והג'לטין, לערבב ולשפוך לתבנית

  5. מפזרים אגוזים וסירופ שוקולד