לןגן

עוף עים זיתים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 16/06/2016 | 14:33
עוף עים זיתים

תקציר המתכון: תבשיל מיזרחי שחוגג בכול עת.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. עוף עים זיתים להשחים חלקי עוף עים 3 כפות שמן להוסיף 3 עגבניות מגורדות 3 שיני שום לערבב להוסיף זיתים שהורתחו וסוננו 2 כוסות מים פלפל יבש שהושרה חריף אפשר מתוק לקצוץ סלרי דק או כוסברה לתבל מלח פלפל שחור גרוס כף פפריקה כפית כרכום רסק עגבניות קטן לבשל על אש נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר רוטב בהצלחה אורה ובתאבון....