לןגן

פלטת ירקות וגבינות בתנור

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 14:30
פלטת ירקות וגבינות בתנור

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים בצק עלים, חותכים עיגול כגודל הרצוי ומכניסים לתנור עד להשחמה עדינה

  2. חותכים לפלחים דקים את תפוחי האדמה, הבטטה, החציל והסלק האדום

  3. מכניסים את הירקות לתנור לחצי שעה ומפזרים מעל שמן זית, בזיליקום ומעט פלפל שחור

  4. מקררים ומסדרים בצורה עגולה: תפוחי אדמה, חציל, סלק ובין כל השכבות מכניסים פרוסות גבינה צהובה וגבינה צפתית (לא חובה), בסך הכל 3-4 פרוסות לכל שכבה