לןגן

פחזניות אדומות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 14:23
פחזניות אדומות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים חמאה/מרגרינה עם 2 כוסות מים/חלב רותחים, 2 כפות סוכר, שקית סוכר וניל ומעט מלח

  2. כשהחמאה/המרגרינה נמסה לחלוטין, מוסיפים בבת אחת 2 כוסות קמח מנופה ומערבבים במהירות עד שהבצק נפרד בדפנות הסיר

  3. מעבירים למיקסר ומערבלים כדי שהתקרר קצת

  4. ממשיכים לערבל וכל פעם להוסיף ביצה עד שהתערובת מתגבשת (כל פעם ביצה בנפרד - סך הכל 4 ביצים שלמות)

  5. מעבירים לשקית זילוף, יוצרים צורות יפות ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20 דקות (לא לפתוח את התנור באמצע האפייה)

  6. לקשט כרצונכן