לןגן

קרפים ממולאים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 14:15
קרפים ממולאים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה

למילוי

אופן הכנה

  1. מקציפים את חומרי הבלילה, מסננים במסננת למניעת גושים

  2. מחממים במחבת התזה אחת שמן או מעט חמאה ושופכים מהבלילה בעזרת מצקת, מנערים את המחבת בצורה סיבובית, לאחר 2 דקות בערך הופכים מעט

  3. מקציפים את חומרי המילוי, ממלאים את הקרפ המוכן ומקפלים