לןגן

עוף ובמיה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 14:09
עוף ובמיה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים במעט שמן את הבצלים עד להשחמה

  2. להוסיף כף מלאה פפריקה מתוקה, 2 כפות רסק, 3 עגבניות מגורדות בפומפיה גסה וחצי כוס מים

  3. מערבבים טוב וכעבור מספר דקות שוב חצי כוס מים וכך לחזור 3-4 פעמים (זאת על מנת להוציא את מתיקותו של הרסק)

  4. לאחר רתיחה קלה, מוסיפים את העוף, הבמיה ותפוחי האדמה

  5. מבשלים כשעה וחצי