לןגן

רולדה מהירה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 14:02
רולדה מהירה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה

  2. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים לאט את יתרת החומרים מלבד קמח ואבקת האפייה

  3. את הקמח ואבקת האפייה לקפל

  4. מרפדים תבנית בנייר אפייה, משטחים את התערובת, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-7 דקות עד שמשחים

  5. מוציאים, מניחים עוד נייר אפייה ולגלגל בעדינות עד שמתקרר

  6. פותחים וממלאים בקרם