לןגן

פילה מושט

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 13:55
פילה מושט

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לדג

תפוחי אדמה בתנור

אופן הכנה

  1. שוטפים את הדג המושרה

  2. מערבבים בקערית: פטרוזיליה, קוסברה, מלח, פלפל שחור, תבלין לדג וחצי לימון סחוט

  3. טובלים את הדג בבלילה ובקמח ומטגנים במעט שמן

  4. בקערה מערבבים תפוחי אדמה עם שמן זית, מעט כורכום, מלח גס (אפשר גם להוסיף טימין ובזיליקום) ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך חצי שעה