לןגן

פאי תותים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 12:37
פאי תותים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקלתית

לקצפת

לקשט

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל חומרי הקלתית לבצק אחיד, לאחר מכן עוטפים בניילון נצמד ושמים בצד לחצי שעה למנוחה

  2. פותחים את הבצק ומניחים בתבנית משומנת של פאי, דוקרים עם מזלג ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות (עד הזהבה)

  3. מקציפים את חומרי הקצפת ומסדרים על הפאי

  4. מקשטים עם תותים (או פרי שאוהבים)