לןגן

פסטה פנה עם 3 סוגי גבינות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 13/06/2016 | 23:46
פסטה פנה עם 3 סוגי גבינות

תקציר המתכון: פסטה פנה עם רוטב עגבניות ביתי ו-3 סוגי גבינות .... יאמיייי פשוט מושלםם !!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לפסטה -

לרוטב העגבניות -

לתערובת הגבינות -

אופן הכנה

  1. להרתיח את הפסטה לפי הוראות יצרן .

  2. במעבד מזון (או לקצץ היטב!) להכניס את העגבניות , שום , והפלפל החריף ולטחון למרקם חלק.

  3. לאחר מכן לשים במחבת 3 כפות שמן, 3 כפות רסק עגבניות ואת הרוטב עגבניות ולתבל במלח , פלפל שחור ומי שאוהב יכול להוסיף אורגנו. לבשל 10 דקות ולערבב מדיי פעם .

  4. בקערה לערבב את הגבינה הצהובה המגורדת , גבינת מוצרלה מגורדת והגבינה הבולגרית המפוררת.

  5. לאחר שהרוטב התבשל לשים במגש שליש מכמות הפסטה ומעליה לשים שליש מכמות הרוטב ושליש מתערובת הגבינות - ולעשות כך סך הכל 3 פעמים .

  6. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתחתית התנור על חום של 200 מעלות למשך 5 דקות ואז להעלות לאמצע התנור לעוד 20-25 דקות עד שהשכבה העליונה מקבלת צבע זהוב .

  7. 5 דקות לפני שמוציאים את הפסטה מהתנור לפזר עוד מעט מן הגבינות .

  8. להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :)