לןגן

שבלולי בורקס מבצק מופלטה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 19:33
שבלולי בורקס מבצק מופלטה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים

  2. מתפיחים כחצי שעה ולאחר מכן מחלקים לכדורים

  3. משמנים את הבצק, לפתוח במערוך ולדאוג שכל הזמן יהיה משומן

  4. מערבבים את כל חומרי המילוי, ומלאים את הבצק וסוגרים כשבלול (או ספירלה)

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה או עד לצבע שרוצים