לןגן

קוסקוס לפסח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 19:11
קוסקוס לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקוסקוס

אופן הכנה

  1. משרים את הדג במלח ולימון

  2. מערבבים את חומרי הקוסקוס ומכניסים למיקרו למשך 15 דקות

  3. להוציא ולערבב היטב, אם חסר מים אז להוסיף עוד כוס ולהחזיר למיקרו ל-15 דקות נוספות

  4. מטגנים את הירקות ומתבלים עם פפריקה מתוקה וכורכום (אפשר להוסיף גם גרגירי חומוס שהושרו ותפוחי אדמה)