קובה מטוגנת כשרה לפסח
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 19:02
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לבצק
-
2 כפות שמן
-
כפית מלח
-
מעט פלפל שחור
-
2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים
-
2 כוסות קמח מצה
-
3 ביצים טרופות
-
1 כוס מים פושרים
למילוי
-
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
-
500 גרם בשר טחון
-
פלפל שחור
-
פלפל אנגלי
-
מלח
אופן הכנה
-
מאחדים את כל חומרי הבצק
-
פותחים קצת על כף היד וממלאים בבשר וסוגרים בעזרת היד השנייה ומטגנים בשמן עמוק