פיתות בטאבון
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 18:46
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לבצק
-
1/2 1 כפיות סוכר
-
2 כפות שמרים יבשים
-
1/2 1 כפית מלח (בסוף)
-
3-3 וחצי כוסות מים
-
1 קילו קמח מנופה
למילוי גבינה
-
פלפל שחור
-
1 בצל גדול קצוץ
-
תרד חלוט סחוט וקצוץ
-
1 גבינה בולגרית מפוררת
-
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
-
מלח
למילוי בשר
-
2 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים להזהבה
-
חצי קילו בשר טחון
-
מלח
-
פלפל שחור
אופן הכנה
-
להכין את הבצק ולהפתיח כחצי שעה
-
לחלק לכדורים, לפתוח כל כדור ולמלא ולשים בצד לנוח למשך חצי שעה
-
לשמן בשמן זית ולטאבון