קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בודקים את הבמיה, מקלפים את הראש וחוצים לשניים בקצה לראות שאין תולעים
שוטפים ומשאירים להתיבש במסננת
לטגן במעט שמן שום ובמיה-3 כפות שמן, לאדות. אחרי שהבמיה משנה גוון מוסיפים עוף או בשר אחרי שבישלנו אותו, להוסיף תבלינים ואת העגבניות המרוסקות עם הרסק ולכסות במים
את הבשר יש לטגן לפני עם תבלינים- מלח,,פלפל,בהרט,מוסקט ואבקת מרק. אחכ ממלאים מים לשעה וחצי. אם זה בסיר לחץ אפשר שעה