לןגן

במיה של אמא

מאת: מירי לוי, פורסם: 13/06/2016 | 18:32

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בודקים את הבמיה, מקלפים את הראש וחוצים לשניים בקצה לראות שאין תולעים

  2. שוטפים ומשאירים להתיבש במסננת

  3. לטגן במעט שמן שום ובמיה-3 כפות שמן, לאדות. אחרי שהבמיה משנה גוון מוסיפים עוף או בשר אחרי שבישלנו אותו, להוסיף תבלינים ואת העגבניות המרוסקות עם הרסק ולכסות במים

  4. את הבשר יש לטגן לפני עם תבלינים- מלח,,פלפל,בהרט,מוסקט ואבקת מרק. אחכ ממלאים מים לשעה וחצי. אם זה בסיר לחץ אפשר שעה