לןגן

ויטרושקי

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 17:46
ויטרושקי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למלית

לסירופ

לציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומניחים בקערה מקומחת ונקיה עטופה בניילון נצמד ל-4 שעות במקרר או ללילה

  2. מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה

  3. מוציאים את הבצק מהמקרר, פותחים, ממלאים וסוגרים ומתפיחים שוב לפני האפיה

  4. מביאים את חומרי הסירופ לסמיכות ומברישים לפני האפיה

  5. מברישים ביצה טרופה לציפוי ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכחצי שעה