סמבוסק
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 16:26
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לבצק
-
כף מלח בסוף
-
1/2 2 כוסות מים חמימים (חצי חם חצי קר)
-
כף וחצי שמרים
-
3 כפות סוכר
-
6 כפות שמן זית (אפשר קנולה)
-
קילו קמח
למילוי
למריחה
לסלט
-
לימון
-
חבילה פטרוזיליה
-
חבילה נענע
-
10 עלי כרפס
-
חבילה קוסברה
-
שקדים
-
אגוזי מלך
-
גרעיני חמניה
-
גרעיני דלעת קלויים
-
מלח
-
חופן חמוציות
אופן הכנה
-
מכינים את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה
-
לאחר ההתפחה, מחלקים לכדורים, פותחים כל כדור וממלאים בגבינה ותרד
-
מורחים ביצה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך חצי שעה
-
מכינים את הסלט