לןגן

עלי פילו עם גבינה מתוקה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 15:55
עלי פילו עם גבינה מתוקה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות

  2. פותחים את קופסת על הפילו

  3. מוציאים את העלים ומכסים אותם במגבת שלא יתייבשו בזמן שעובדים עליהם

  4. לוקחים עלה פילו, מניחים על משטח העבודה ומרססים אותו בשמן

  5. לוקחים עלה נוסף, מניחים על עלה הפילו הראשון ומרססים שוב בשמן

  6. מורחים שכבת גבינה על העלה, מגלגלים כמו רולדה ארוכה

  7. מניחים את הרולדה בתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל-20 דקות עד הזהבה