לןגן

מקרוט

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 15:17
מקרוט

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

לסירופ

אופן הכנה

  1. מחממים במחבת את התמרים עם קינמון

  2. לשים בקערה את כל חומרי הבצק, פותחים על היד מהעיסה, ממלאים בתמרים וסוגרים כמו קובה

  3. עושים סימנים על המקרוט, מפזרים שומשום ושמים בתבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות עד הזהבה

  4. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה את כל חומרי הסירופ ומבשלים עד להסמכה