קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בצק לכיסונים: להמיס חמאה ולהוסיף כוס קמח. להוסיף כוס מים רותחים ולאחר שהבצק התקרר מעט, להוסיף את יתרת הקמח והמלח
בכלי נפרד לערבב את המצרכים למילוי
ליצור עיגולים עם קורצן (הבצק מספיק ל- 25 כיסונים) למלא אותם בתערובת הגבינות ולהקפיא את הכיסונים
כשצריך להגיש את הכיסונים יש להכניס אותם ישר מהמקפיא לסיר עם מים רותחים, מלח ושמן. כשהכיסונים צפים, להוציא אותם לכלי עם מעט שמן שלא ידבקו. אני טיגנתי אותם במחבת טפלון עם מעט שמן. אפשר גם להשחים אותם בתנור