לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: יעל , פורסם: 12/06/2016 | 02:22
עוגת גבינה  אפויה

תקציר המתכון: עוגת שכבות , מרקמים שונים והנאה ונילית :)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים התנור לחום של 180 מעלות .

  2. משמנים תבנית אפיה ומניחים אותה בצד .

  3. בסיס העוגה :

  4. מקציפים , 5 ביצים + 1 כוס סוכר

  5. לתוך הקצף מבליעים 100 גרם קמח

  6. חצי מהכמות שופכים לתבנית ואופים , כרבע שעה .

  7. האמצע :

  8. מורידים את החום בתנור ל- 160 מעלות

  9. מוסיפים לבלילה שהשארנו בצד , 3 חלמונים , 3 גבינה לבנה 5 אחוז

  10. חצי חבילת פודינג וניל , סוכר וניל וגרדת לימון .

  11. מערבבים בעדינות ושופכים על בסיס העוגה , אופים כחצי שעה בערך

  12. שכבה עליונה :

  13. מקציפים את 3 החלבונים , ומוסיפים בהדרגה את 3/4 כוס סוכר

  14. מוסיפים 1 סוכר וניל . וחצי מהפודינג וניל בעדינות פנימה .

  15. את הקצף מזלפים בעזרת שקית זילוף וצינטר משונן.. על העוגה...

  16. ואופים שוב בחום 160 מעלות כ- 20 דקות