לןגן

עוף במלח מעושן

מאת: יעל , פורסם: 12/06/2016 | 01:52
עוף במלח מעושן

תקציר המתכון: עוף טעים ומרשים ,לכל אירוע פשוט להכנה, ובטוח לא משמין

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור 190 מעלות - 200 מעלות

  2. בתבנית אפיה חד פעמית ,מסדרים את המלח הגס , בתחתית

  3. ומעל מניחים את העוף השלם כמו שהוא

  4. מפזרים את המלח המעושן ואת הרוזמרין

  5. מכניסים לתנור לאפיה כמו שזה ,כ-40 דקות

  6. בתאבון