לןגן

עוגת ביסקוטים הספירלית

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 09/06/2016 | 20:45
עוגת ביסקוטים הספירלית

תקציר המתכון: עוגה מרשימה ביופיה ובטעמה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם

להרטיב

לגנז' שוקולד

אופן הכנה

  1. עוגת בסקוטים 3 שרוולים של ביסקויט 2 שמנת מתוקה 2 אינסטנט פודינג וניל 1 גבינה 5% חצי כוס סוכר 1 כוס חלב להקציף לקרם קטיפתי. כוס חלב מהול עם כף נס קפה להרטיב בסקוטים לסדר בצורת מעגל ואז למרוח שיכבה ואז שוב חוזר חלילה עד הסוף לצפות את שארית.הקרם מעל ועל זה לשפוך גנז' שוקולד ולקירור חצי מיכל לגנז' שוקולד עים 100 שוקולד חלב פיצפוצים אפשר כול שוקולד.לחמם .בהצלחה אורה.