לןגן

צלי בשר עם ערמונים ופיטריות טריות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 09/06/2016 | 14:49
צלי בשר עם ערמונים ופיטריות טריות

תקציר המתכון: מנה חגיגית ועשירה הטעם ווואי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר 2 בצלים גדולים חתוכים לשרוכים עם 3 כפות שמן להוסיף את הפיטריות ולטגן אותם בשלמותם ואז להוסיף את פרוסות הבשר אחרי שהתבשלו להם בסיר לחץ או בסיר רגיל עד מוכנות ..לשים 2 כוסות מים או מהציר בשר שהכנו הכי עדיף לבשל כ1/2 שעה לתבל מלח פלפל גרוס כף פפריקה לקחת חצי כוס מים קרים לערבב בתוך 1 שקית רוטב צלי ולשפוך מעל הסיר להוסיף את הערמונים ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב בהצלחה אורה .מנת בשרית חגיגית ...