לןגן

סלט פסטה קר

מאת: לילך טייב, פורסם: 08/06/2016 | 23:17
סלט פסטה קר

תקציר המתכון: תוספת משגעת לארוחת החג!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לדרגת אלדנטה (6 דקות בישול במים רותחים).

  2. מסננים את הפסטה מנוזלי הבישול, מניחים בקערה גדולה מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

  3. מגישים קר בקערת הגשה גדולה ויפה.

  4. בהצלחה!!!