לןגן

עוגת גבינה מנוקדת

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 16:52
עוגת גבינה מנוקדת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס

למילוי

לציפוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את הביסקויטים הטחונים עם חמאה מומסת, 3 כפות קקאו ו-3 כפות אבקת סוכר

  2. מרפדים את תחתית התבנית (תבנית 26) ומכניסים למקפיא למספר דקות

  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל חומרי המילוי עד לבלילה חלקה בלי גושים

  4. לוקחים כוס וממלאים מהבלילה ומניחים בצד

  5. שופכים את יתר הבלילה לתוך התבנית, ממיסים שוקולד עם הבלילה שבכוס, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים נקודות על העוגה הלבנה

  6. אופים ב-180 מעלות חום למשך שעה בערך