עוגה ללא גלוטן
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 16:21
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לעוגה
-
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
-
2 כוסות קוקוס
-
1 כוס סוכר
-
1 סוכר וניל
-
1/2 כוס שמן
-
5 ביצים
-
250 גרם גבינה לבנה
-
1 כוס קמח רב תכליתי כשר לפסח
-
1 אבקת אפייה כשרה לפסח
-
3 כפות קמח תפוחי אדמה
-
1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן (לא חובה)
לציפוי
-
1 כוס חד פעמי סירופ מייפל מדולל עם כף מים חמים
-
3/4 כוס אגוזים/שקדים/בוטנים מסוכרים
אופן הכנה
-
מקציפים את הביצים, הסוכר והסוכר הוניל לקצף תפוח ובהיר
-
מוסיפים לקצף את הביצים, השמן, מיץ התפוזים והגבינה הלבנה
-
בתנועות קיפול מוסיפים את החומרים היבשים לבלילה אחידה
-
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקיסם יבש
-
מצפים את העוגה מיד לאחר הוצאתה מהתנור, מפזרים אגוזים מסוכרים מעל