לןגן

עוגה ללא גלוטן

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 16:21
עוגה ללא גלוטן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים, הסוכר והסוכר הוניל לקצף תפוח ובהיר

  2. מוסיפים לקצף את הביצים, השמן, מיץ התפוזים והגבינה הלבנה

  3. בתנועות קיפול מוסיפים את החומרים היבשים לבלילה אחידה

  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקיסם יבש

  5. מצפים את העוגה מיד לאחר הוצאתה מהתנור, מפזרים אגוזים מסוכרים מעל