 
				עוגה ללא גלוטן
			 
		
		
			מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 16:21
		
			
				 
		
			קטגוריה: עוגות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
				לעוגה
			
					- 
						  1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
					
- 
						  2 כוסות קוקוס
					
- 
						  1 כוס סוכר
					
- 
						  1 סוכר וניל
					
- 
						  1/2 כוס שמן
					
- 
						  5 ביצים
					
- 
						  250 גרם גבינה לבנה
					
- 
						  1 כוס קמח רב תכליתי כשר לפסח
					
- 
						  1 אבקת אפייה כשרה לפסח
					
- 
						  3 כפות קמח תפוחי אדמה
					
- 
						  1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן (לא חובה)
					
לציפוי
			
					- 
						  1 כוס חד פעמי סירופ מייפל מדולל עם כף מים חמים
					
- 
						  3/4 כוס אגוזים/שקדים/בוטנים מסוכרים
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מקציפים את הביצים, הסוכר והסוכר הוניל לקצף תפוח ובהיר 
- 
					מוסיפים לקצף את הביצים, השמן, מיץ התפוזים והגבינה הלבנה 
- 
					בתנועות קיפול מוסיפים את החומרים היבשים לבלילה אחידה 
- 
					אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקיסם יבש 
- 
					מצפים את העוגה מיד לאחר הוצאתה מהתנור, מפזרים אגוזים מסוכרים מעל