לןגן

פאי אגוזים, בוטנים, קשיו ופקאן - כשר לפסח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 15:49
פאי אגוזים, בוטנים, קשיו ופקאן - כשר לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לקלתית

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הקלתית (מוסיפים את החלמונים בסוף)

  2. מעבדים לבצק, מכניסים למקרר למשך חצי שעה ולאחר מכן מסדרים בתבנית ומכניסים לקירור

  3. מכינים את המילוי: ממיסים את הסוכר על הגז במחבת רחבה, מורידים מהגז בזהירות ושופכים שמנת מתוקה (מחממים מעט במיקרו כדי שלא יוצרו גושים)

  4. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר חומרי המילוי

  5. מוציאים את התבנית מהקירור, שופכים את המילוי לתוך התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30-40 דקות