לןגן

מלבי

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 15:25
מלבי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלבי

לרוטב

לקישוט

אופן הכנה

  1. בסיר גדול שמים את השמנת, הסוכר, תמצית הוניל ותמצית הורדים

  2. מבשלים עד שכמעט גולש, מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות

  3. מערבבים את הקורנפלור עם החלב ושופכים לסיר דרך מסננת (חובה מסננת)

  4. מערבבים את התערובת על האש עד שמסמיך (מזכיר בסמיכות יוגורט דליל), לאחר מכן הורידו מאש

  5. העבירו את התערובת לכלים דרך מסננת (חובה מסננת)

  6. מניחים לקירור בחוץ למשך 10 דקות, לאחר מכן מעבירים למקרר