לןגן

לחמניות לפסח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 21:45
לחמניות לפסח

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח

  2. ממשיכים להקציף במהירות גבוהה ומזלפים פנימה את השמן בכמויות קטנות כדי לא להוריד את נפח הביצים

  3. מוסיפים את המלח, מורידים את מהירות המיקסר לנמוך, מנפים את הקמח, מוסיפים את אבקת האפיה והסודה לשתיה ומערבבים

  4. מוסיפים 1/3 מהקמח לקציפת הביצים ומוסיפים 1/3 מכמות המים, חוזירם על הפעולה הזו פעמיים נוספות עד שסיימנו להוסיף את הקמח והמים

  5. משמנים תבניות מלבניות חד פעמיות גודל 6/10 ומחלקים את התערובת ביניהן (יוצא 8 תבניות, הלחמניות נכנסות ויוצאות מהתנור בדיוק באותו הגובה, הן לא תופחות ולכן יש לשים תערובת בגובה הרצוי)

  6. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 25 דקות