לןגן

לחם או בגט

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 21:37
לחם או בגט

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבלים היטב במיקסר את כל המרכיבים (חוץ מחלמון והשומשום) ומתפיחים כשעה

  2. מעבדים את הבצק, להוריד מניפחו ושוב להתפחה

  3. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים ומתפיחים כחצי שעה

  4. עם ידיים משומנות יוצרים בגט או חלה ושוב מתפיחים למשך חצי שעה

  5. מורחים חלמון ושומשום, מקשטים (לא חובה)

  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות