לןגן

ספגטי בסלסה חריפה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 21:30
ספגטי בסלסה חריפה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הספגטי לפי הוראות יצרן

  2. בסיר שמים את השום, השמן, הפפריקה, רסק העגבניות והפלפל החריף

  3. מבשלים עם חצי כוס מים ומערבבים היטב

  4. לאחר 5 דקות שוב מוסיפים חצי כוס מים למשך 10 דקות

  5. לאחר מכן מוסיפים רבע כוס מים, לכסות את הסיר עד להסמכה

  6. מערבבים את הסלסה עם הספגטי