לןגן

עוגת גבינה לפסח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 20:46
עוגת גבינה לפסח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את חומרי הבצק, ומהדקים לתבנית כתחתית

  2. מקציפים את חומרי המילוי ושופכים על התחתית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה בערך

  3. שופכים את חומרי הקישוט ומחזירים לתנור למשך 10 דקות