עוגת גבינה לפסח
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 20:46
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לבצק
-
2 כפות קקאו
-
100 גרם חמאה מומסת
-
כוס אגוזים מולבנים טחונים
-
חבילה של עוגיות יין לפסח
למילוי
-
1 סוכר וניל
-
כוס סוכר
-
1 גבינת נפוליון
-
2 כפות קורנפלור
-
4 ביצים שלמות
-
2 גבינה 5%
-
1 אבקת אפיה כשר לפסח
לקישוט
-
2 גביעי שמנת מתוקה
-
2 כפות סוכר
אופן הכנה
-
במעבד מזון טוחנים את חומרי הבצק, ומהדקים לתבנית כתחתית
-
מקציפים את חומרי המילוי ושופכים על התחתית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה בערך
-
שופכים את חומרי הקישוט ומחזירים לתנור למשך 10 דקות