לןגן

לאפה לפסח ללא גלוטן

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 20:40
לאפה לפסח ללא גלוטן

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים, ולאחר מכן להוסיף חצי כוס שמן ו-3 כוסות מים

  2. אם הבלילה דלילה מדי, להוסיף עוד חצי כוס קמח

  3. מחממים מחבת ורק בפעם הראשונה משמנים עם מעט שמן

  4. לוקחים מצקת, לוקחים מהבלילה ושופכים לתוך המחבת ולסובב כך שיווצר עיגול גדול

  5. אחרי מספר שניות מסביב יהיה מורם, פשוט להפוך