לןגן

קינוח לפסח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 19:43
קינוח לפסח

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לקצפת

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה את המרגרינה, המים, המלח והסוכר

  2. לאחר הרתיחה (וההמסה) מוסיפים פירורי קמח מצה, מורידים מהגז ומצננים

  3. מוסיפים את הביצים (אחד אחד) ומערבבים מהר עד להבלעתם

  4. יוצרים מהבצק כדורים ומלבישים על תבנית מאפינס הפוכה

  5. אופים כ-15 דקות על חום של 180 מעלות

  6. מקציפים את כל חומרי הקצפת

  7. ממלאים את המאפים ומקשטים (לא חובה)