לןגן

צ'ורוס

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 19:19
צ'ורוס

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מחממים בסיר את המים, המרגרינה/חמאה, קורט מלח ו-2 כפות סוכר

  2. מביאים לרתיחה והמסה של המרגרינה/חמאה, להוסיף כוס קמח ולהוריד מהגז ולצנן

  3. לערבב את הביצים (להוסיף אחד אחד)

  4. לשים את התערובת בשקית זילוף ומזלפים על תבנית מאפינס הפוכה (בכדי להכין בצורת קערה קטנה)

  5. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד הזהבה

  6. מוציאים ומטגנים בשמן, מפזרים סוכר וקינמון

  7. מקציפים את חומרי המילוי וממלאים את הצ'ורוס