לןגן

עוגת אוראו

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 06/06/2016 | 02:00
עוגת אוראו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרסק גס 20 עוגיות להמיס חמאה ולהוסיף לעוגיות . לשטח בתבנית קפיץ 24 ולהכניס למקפיא

  2. להקציף 3 מיכלים שמנת מתוקה +אינסטנס וניל. לקפל בעדינות את הגבינה 9% והגבינת שמנת. לרסק את השוקולד לבן ולהוסיף לבלילת הגבינות. לרסק 8 עוגיות ולהוסיף לבלילת הגבינות.

  3. להוציא מהמקפיא את התבנית ולשפוך מעל העוגיות את הבלילה . לדפוק קצת על השיש כדי ליישר את העוגה. להכניס למקפיא לשעה.

  4. להרתיח שמנת מתוקה+שוקולד חלב+שוקולד מריר לשפוך על העוגה להכניס למקפיא לכמה שעות ומשחררים מהתבנית (ניתן לעטר את העוגה בעוגיות אוראו)