לןגן

עוגת קדאיף

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/06/2016 | 13:44
עוגת קדאיף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

להקציף

אופן הכנה

  1. שוברים חצי קילו שערות קדאיף ומוסיפים לתוכם את החמאה ואבקת הסוכר

  2. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות עד השחמה (זהירות זה נשרף מהר)

  3. מקציפים את כל חומרי הקצפת

  4. מסדרים בתבנית: שערות - קצפת - שערות - קצפת וכן הלאה. אפשר להשתמש בשקף. אפשר להוסיף מעט גבינה לבנה (לא חובה)