לןגן

עוגת גבינה קפולוסקי

מאת: מרב ליסובסקי, פורסם: 05/06/2016 | 12:38

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים את הגלטין בכוס מים רותחים ומקררים

  2. מקציפים שמנת מתוקה

  3. מערבבים את הגבינה והסוכר

  4. מערבבים הכל ביחד

  5. מרפדים תבנית מספר 26 ב - 150 גרם ביסקווטים טחונים + 100 גרם חמאה

  6. שופכים מעל תערובת הגבינה מכניסים למקרר 24 שעות

  7. לאחר הקירור משטחים למעלה את קופסת מחית האוכמניות