לןגן

עלי גפן ממולאים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/06/2016 | 12:23
עלי גפן ממולאים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר מים וחולטים את עלי הגפן

  2. בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי

  3. ממלאים את העלים ומניחים בסיר עם חצי כוס שמן זית, כף גדושה מלח, חצי לימון סחוט, 2 כפות סוכר (לא חובה) ו-3/4 גובהה סיר מים

  4. בזמן הבישול, לכסות עם צלחת ל 30-40 דקות