לןגן

פאי שקדים, קשיו ואגוזים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/06/2016 | 11:24
פאי שקדים, קשיו ואגוזים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקלתית

למילוי

אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מחממים את הסוכר במחבט, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים היטב, לאחר מכן מוסיפים את האגוזים ומערבבים שוב

  2. מכינים את הקלתית: מערבבים את כל החומרים ומכניסים למקרר לשעה

  3. מעבירים את הבצק לתבנית ואופים את הקלתית כ-15 דקות, מוסיפים את המילוי ומכניסים שוב לתנור ל-10 דקות נוספות