לןגן

תפינה בסלק

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 13:59
תפינה בסלק

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לטגן

לקוקלה

אופן הכנה

  1. לקצוץ את העלים והבצל ולטגן כשעה עד להזהבה (להוסיף מלח)

  2. מכינים את הקוקלה: מערבבים את כל החומרים ומכינים קציצות ארוכות

  3. מכניסים לסיר את השעועית המושרת, תפוחי האדמה, הבשר, הרגל, שיני שום, הקוקלה והפפריקה המתוקה/חריפה

  4. מכסים במים ולהביא לרתיחה במשך חצי שעה

  5. להמשיך לבשל על פלטה למשך הלילה