קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מכינים את הסירופ: מרתיחים את כל חומרי הסירופ בסיר על אש נמוכה כ-20 דקות (סמיכות קלה) ולאחר מכן לקרר היטב
מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר עם 4 כפות שמן
מקציפים את החלבונים עם הסוכר הוניל במשך 5-6 דקות לאחר מכן מוסיפים את הסירופ בזרם דק ומקציפים 7 דקות נוספות
מכניסים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים על הביסקויטים, לאחר מכן לשפוך את הציפוי עליהם