לןגן

קרמבו

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 13:42
קרמבו

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

לקצפת

לציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מרתיחים את כל חומרי הסירופ בסיר על אש נמוכה כ-20 דקות (סמיכות קלה) ולאחר מכן לקרר היטב

  2. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר עם 4 כפות שמן

  3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר הוניל במשך 5-6 דקות לאחר מכן מוסיפים את הסירופ בזרם דק ומקציפים 7 דקות נוספות

  4. מכניסים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים על הביסקויטים, לאחר מכן לשפוך את הציפוי עליהם