לןגן

קרם שניט

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 13:34
קרם שניט

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. להכין את המילוי: להקציף את כל החומרים

  2. לאפות את בצק העלים בכל צורה שהיא

  3. לגלגל בגליל נייר (של נייר מטבח) נייר כסף (כמו בתמונה), לשמן ולצפות אותו בבצק (לחתוך רצועה ולגלגל על הגליל המשומן)

  4. לאפות ב-180 מעלות חום עד לצבע זהוב ולקרר

  5. להוסיף את המילוי