לןגן

עוגת בראוניז מצופה בשוקולד

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 13:28
עוגת בראוניז מצופה בשוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר את חומרי העוגה (חוץ מהביצים) עד לתערובת אחידה

  2. להוריד מהאש ולהוסיף 4 ביצים במהירות

  3. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה

  4. מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ומוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

  5. כאשר העוגה מוכנה, מוציאים, חותכים ושופכים את הציפוי על העוגה