לןגן

שבקייה/דבלה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 13:19
שבקייה/דבלה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. להכין את הבצק, לחלק את הבצק ל-4 ולהכין רולדות

  2. לחתוך את הרולדות לעיגולים בעובי אצבע, לקמח ולהניח בצד ל-10 דקות

  3. להכין את הסירופ, להביא להסמכה את חומרי הסירופ

  4. לטגן את בצק בשמן עמוק, לאחר הטיגון לטבול בסירופ