לןגן

ספרה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 12:07
ספרה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. לערבב את כל חומרי הסולת

  2. לחלק ל-2 חלקים, חלק אחד משטחים בתבנית משומנת

  3. מורחים ממרח תמרים ואז שמים את חלק השני של הסולת

  4. מרתיחים את חומרי הסירופ עד לסמיכות

  5. מברישים את הסירופ על השכבה העליונה, חותכים לריבועים ומפזרים שומשום

  6. אופים ב-180 מעלות