פסטל
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 11:14
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לבצק
-
מלח
-
7 תפוחי אדמה גדולים
-
1 חלמון
-
פירורי לחם ללא גלוטן
למילוי
-
פלפל שחור
-
חצי כפית כורכום
-
1/2 קילו בשר אדום טחון
-
פטרוזיליה קצוצה
-
מלח
-
2 בצלים גדולים קצוצים
-
בהרט
אופן הכנה
-
להרתיח את תפוחי האדמה ולמעוך לפירה
-
להוסיף את החלמון, פירורי הלחם והמלח
-
לטגן את כל חומרי המילוי
-
להכין קובות ולטגן